4 zile fara apa la robinet

Pe scurt, pentru cei care nu sunt din Piatra Neamt, de 4 zile nu curge apa la robinet pentru ca s-a spart magistrala care alimenteaza orasul cu apa. Era veche, din beton, la 2 metri sub un strat proaspat de asfalt. Au spart strada, au oprit apa, au inlocuit tronsonul cu probleme (cu unul metalic) si au dat drumul la apa. Apoi, mandri nevoie mare au dat un comunicat de presa:
Apa Serv comunicat

Problema este ca desi au trecut mai bine de 30 de ore de la acel comunicat, noi tot nu avem apa. Oamenii sunt cu nervii intinsi la maxim si pe buna dreptate, unii au copii mici, sunt oameni in varsta sau bolnavi care nu se pot deplasa, in fine. In 3 zile au reusit sa paralizeze un oras intreg, scolile si gradinitele sunt un focar de infectie, restaurantele, institutiile publice, nici macar Spitalul Judetean nu are apa.

Ce m-a deranjat maxim in aceste 4 zile a fost modul in care Apa Serv a gestionat aceasta situatie de criza. Si cand spun asta ma refer atat la calitatea si durata executiei lucrarii, dar si la Bianca Gidioi, doamna care administreaza pagina de facebook a companiei. Domnia sa a si recunoscut de altfel ca e deficitara la capitolul comunicare.

Trecem peste, pentru ca tot ce ne intereseaza pe noi acum e sa curga apa la robinet. Si nu curge. In schimb avem promisiuni si asigurari ca se fac eforturi pentru ca noi sa avem apa. Citat din doamna Bianca Gidioi:
Apa serv promisiuni
In incheiere va mai atasez o poza facuta de mine azi, la fata locului. Asta asa, ca sa vedeti ca Apa Serv chiar depune toate eforturile pentru a remedia avaria. Uitati echipa de interventie, uitati cate utilaje, cati sefi. Ma uit la poza si nu-mi vine sa cred cati oameni lucreaza acum acolo, pentru ca eu, tu, noi toti sa avem apa la robinet.
Exact, nu lucreaza nimeni. Pentru ca nu le pasa.
Doamna Bianca Gidioi, va astept cu un comentariu aici pe blog.
Apa Serv Piatra Neamt
P.S. Priviti cu cata precizie a sudat Dorel acel tronson de teava, laser frate.

Leave a Reply