Beau AQUA Carpatica din 2010 de cand a aparut pe piata, la inceput din curiozitate apoi pentru gust si puritate. Intamplarea a facut ca in perioada in care aparea prima reclama tv cu AQUA Carpatica sotia mea sa fie insarcinata, si cum femeile insarcinate sunt pofticioase a incerca-o si ea. A fost dragoste la prima vedere/degustare.
Asa se face ca la noi in familie in ultimii 2 ani s-a baut doar AQUA, fiecare dupa preferinte, eu AQUA Carpatica Forte iar sotia si Cosmin AQUA Carpatica plata. Si la Nisipuri cand am mers in concediu am avut un bax de AQUA Carpatica. Bulgarii au Devin, o apa extraordinara, net superioara multor ape de pe la noi, dar Cosmin nu bea decat AQUA plata.
Consum AQUA Carpatica, imi plac reclamele lor dar cel mai mult am apreciat felul in care comunica cu fanii pe si faptul ca sunt deschisi la propunerile acestora. O astfel de propunere a fost facuta de cineva acum cateva luni si suna cam asa: De ce nu scoateti AQUA Carpatica si la bidoane de 5L? Consumatorii din orasele in care apa de la chiuveta are un gust puternic de clor ar fi foarte incantati si ar aprecia acest lucru.
Rezultatul: a aparut AQUA Carpatica la 5L:
Desi provine din alt izvor nu pot sa fac diferenta intre AQUA Carpatica plata si cea oligominerala-plata la 5L, au acelasi gust. Singura diferenta notabila am gasit-o pe eticheta si se refera la cantitatea de nitrati (1,55 mg/l NO3). In poza nu se vede prea bine dar bidonul este octagonal iar elementul surpriza il constituie manerul rotunjit care asigura o priza mai buna, fara a simti vreun disconfort.
Pentru cei care vorbesc din auzite, pentru cei care nu fac diferenta intre apa carbogazoasa si plata sau intre o sticla rotunda si una octagonala, pentru cei care nu au cumparat in viata lor o sticla de AQUA Carpatica dar in spatele anonimatului arunca cu noroi intr-un brand romanesc de care ar trebui sa fim cu totii mandri, pentru cei care isi pun intrebari de genul: de ce in reclama spune ca nu are nitrati si pe sticla scrie ca are, ma vad nevoit sa fac cateva precizari:
AQUA Carpatica plata si AQUA Carpatica carbogazoasa sunt doua produse diferite, se promoveaza prin reclame diferite, sunt imbuteliate din izvoare diferite si in sticle cu forme diferite.
AQUA Carpatica minerala carbogazoasa provine din izvorul Paltinis 2, loc. Coverca, comuna Panaci, jud. Suceava si este cea mai pura apa minerala din lume (0 mg/l NO3).
AQUA Carpatica plata provine din izvorul Băjenaru, loc. Coverca, comuna Panaci, jud. Suceava si este apa cu cel mai scazut continut de nitrati din Romania (0,8 mg/l NO3).
AQUA Carpatica oligominerala-plata la 5L provine din izvorul Haja, loc. Coverca, comuna Panaci, jud. Suceava (1,55 mg/l NO3).
Inchei cu rugamintea de a arunca un ochi pe Legea Apei si in cazul in care nu ati facut-o deja, sa semnati petitia pentru introducerea continutului de nitrati pe etichetele tuturor apelor din Romania.
Păreri si păreri