Adevaratii covrigi de Buzau de la Boromir

Am asteptat luna septembrie in speranta ca vor aparea si alte reclame tv. Din pacate, spre dezamagirea mea, trecerea la grila de toamna nu a adus prea multe noutati in pauza publicitara.

Ma uit la televizor si revad aceleasi reclame obosite cu Sara in cutia de sticla sigilata, stergand praful, aceleasi reclame penibile la deodorantele care ne protejeaza cateva zile, si aceleasi reclame care indeamna oamenii naivi la credite sau refinantari, … cu alte cuvinte nimic de mentionat.

Sau aproape nimic, pentru ca nu pot sa nu scriu cateva randuri despre adevaratii covrigi de Buzau de la Boromir. Imi place abordarea pentru ca este ancorata in realitate. Astfel de oameni chiar exista si fac parte din grupul nostru de cunostinte.

Tipologii de oameni cu care imparti covrigii fara sa vrei, desi asta nu te deranjeaza cu nimic:

Genul interesat de proprietatile nutritive ale covrigilor (faina, apa, sare … sanatate la punga). Nu pot sa nu remarc faptul ca baiatul asta are un nas iesit din comun, daca a reusit el sa simta mirosul apei. Ma intreb, oare cum miroase sarea, sau ce miros are faina?


Genul caruia-i pasa daca mai ai, dar de fapt nu-i pasa (a, e ultimul … nu ma, uite ca mai ai)


De curiozitate am luat si eu o punga sa vad ce gust au Adevaratii covrigi de Buzau de la Boromir. Sunt buni, nu cei mai buni pe care i-am mancat pana acum, dar merita incercati.

7 comments to Adevaratii covrigi de Buzau de la Boromir

Leave a Reply