Am scapat de zugravit

Mai tineti minte care sunt cele trei ingrediente pentru succesul garantat al unei reclame? Se spune ca, atunci cand creativii sunt in pana de idei, apeleaza la “reteta-copii” si se pare ca acest lucru a devenit o rutina in publicitatea romaneasca.

In ultimii ani zeci de spoturi publicitare cu copii au rulat pe tv. Se pare ca, in final, copiii vand totul, sau cel putin publicitarii incearca sa-si promoveze produsele prin intermediul lor deoarece copiii au o latura puternic emotionala, iar efectul asupra consumatorilor este maxim.

De cand a venit pe lume Cosmin apartamentul in care locuim este mai steril ca un laborator. Curatenie in fiecare zi, sters praful, aspirat, aerisit, spalat, dezinfectat, sterilizat, fiert, calcat, … cei care au copii mici inteleg perfect ce spun aici.

Ce te faci insa, cand dupa toate aceste eforturi copilul nu doarme bine noaptea? Nevasta-mea a gasit solutia in reclama Kober Zertifikat Plus:

Va dati seama ca fix de zugravit apartamentul nu-mi arde mie acum, dar daca trebuie, trebuie. Ce nu fac niste parinti responsabili pentru copilul lor?

Salvarea mea a venit de pe Pagina de Media de unde am aflat ca spotul Kober Zertifikat Plus a fost interzis intrucat continea mesaje inselatoare.

Pai bine mai Kober, ca suntem si vecini, sa-mi faci tu mie una ca asta?

7 comments to Am scapat de zugravit

 • Ha-ha! Daca problemele bebeilor s-ar rezolva cu un simplu zugravit, am dormi si noapte si zi – continuu! 🙂
  Cat despre casa-laborator, calmati-va! Da, sa fie ordine, praf putin si aerisit mereu. Dar, nu-l tineti pe Cosmin intr-un glob de cristal! Nu vezi ca mititeii care mananca pamant si varul de pe pereti si au conditii de trai vai de capul lor sunt mai sanatosi decat ai nostri?

 • Ideea e ca nu stiu cum sa mai minta ca sa-si vanda produsele.

 • Scuze ca i-am pocit numele lui Cosmin! Se apropie Pastele, dam un miel 🙂

 • Apeleaza la copii pentru ca sunt mai „lipiciosi” si atrag atentia.

 • Eu intotdeauna am crezut ca-s minciuni textele din reclama, zise asa numai sa sune pompos. se pare ca nu m-am inselat. ;))

  In alta ordine de idei, reclama asta la Aqua Carpatica ma da pe spate. stau cu mouse-ul pe ea si ma tot joc. nu ma pot desprinde. :))

  • Reclame Tv

   Intr-adevar sunt de mare efect, unice in Romania si nu esti singura careia ii plac. Daca vrei sa vezi un banner Aqua Carpatica si mai mare intra .
   Dar daca vrei sa traiesti senzatii puternice iti recomand apa minerala carbogazoasa de la Aqua Carpatica.

Leave a Reply