Analizam reclame la cafea (XII)

In cazul in care nu ati apucat sa cititi aceste subiecte saptamana trecuta, la cafeaua de luni dimineata v-am pregatit niste articole interesante culese de pe cateva bloguri:

Alecu Racoviceanu a scris despre melodia celor de la Holograf din reclama Millenium Bank care incearca sa ne convinga ca nu există bucurie mai mare decat sa ai datorii la banci.

De la Marius Sescu am aflat ca cei de la Bergenbier au scos si anul acesta o reclama dedicata Zilei Barbatului. Sper ca cei de la berea Stejar sa nu apara si anul acesta cu o reclama comparativa asa cum au facut anul trecut.

Pe principiul nici o saptamana fara o reclama interzisa, de pe Pagina de Media aflam ca spotul ColonHelp a fost interzis de CNA pentru ca suplimentul alimentar este recomandat de Simona Balanescu, prezentatoarea emisiunii ”Trăieste sanatos!“, de pe Antena2.

5 comments to Analizam reclame la cafea (XII)

 • Vaiiii, fara ColonHelp la trei milioane? La numarul de telefon trei milioane? :))

  • Reclame Tv

   Se pare ca da Anda.
   Am citit si articolul tau cu numarul de telefon trei milioane 🙂

 • Eu nu pricep o chestie. Dacă bergenbier nu mai e sponsor pentru echipa naţională, ce tot o mai freacă cu reclamele care au la bază fotbalul?

 • am scos widgetul de pe blog 🙂 nu mi-am dat seama ca este atat de deranjant… si mersi si pentru faptul ca ai vrut sa-mi dai link, chiar apreciez 😀

  • Reclame Tv

   Nu ar stica sa-ti faci si o pagina „Despre”, sa stie cititorii tai macar cum te numesti, cati ani ai si din ce oras esti.

Leave a Reply