Aqua Carpatica Forte

La un an de la lansarea pe piata romaneasca, Valvis Holding imbogateste portofoliul Aqua Carpatica cu un nou produs: Aqua Carpatica Forte, o varianta mult mai acidulata a apei carbogazoase cu acelasi nume, si bineinteles 0 mg/l Nitrati. Pentru fani dar si pentru cei care vor sa aiba pe masa o apa minerala naturala carbozificata, Aqua Carpatica Forte se distribuie prin reteaua magazinelor Real. In Piatra Neamt eu am gasit-o la magazinul Cosmos, probabil pana in sarbatori va ajunge si in Kaufland.

Si vestile bune nu se opresc aici pentru ca in cadrul Galei Premiilor Piata, Aqua Carpatica a castigat premiul pentru cel mai puternic brand din grupa bauturilor nealcoolice. Asta asa, pentru cei care anul trecut nu-i dadeau nici o sansa.

Sa ridice mana sus cine a consumat Aqua Carpatica Forte.

6 comments to Aqua Carpatica Forte

 • Ardeleanca

  Esti purtatorul lor de cuvant? Intreb asta ca prea le lauzi produsele. Tu chiar bei doar aqua Carpatica? Alte ape minerale iti stau in gat sau te aprovizioneaza ei lunar ca sa le faci reclama?

  Am cumparat eu Aqua Forte cu eticheta rosie dar nu m-a dat pe spate.

  • Reclame Tv

   Ai inteles perfect ce am scris in articol si in acelasi timp n-ai inteles nimic.
   Un mic sfat, daca-mi dai voie: data viitoare cand mai comentezi pe blogul cuiva, incearca sa nu-i jignesti inteligenta.

   Legat de Aqua Carpatica Forte pe care spui ca ai cumparat-o, iti propun un mic experiment. Pune intr-un pahar Aqua Carpatica Forte si las-o vreo cateva ore. Ai sa constati ca este la fel de acidulata, ceea ce nu pot spune si despre alte ape minerale pe care le-am incercat si testat de-a lungul timpului. Si inca un lucru foarte important, nu-ti ramane in gura gustul acela neplacut de CO2.

 • eu chiar o sa incerc… apa minerala eu nu prea beau, doar plata! Carpatica e ok.
  La apa minerala imi placea Roua, avea asa o aroma misto! Nu era ca Borsec, cu bulele alea grosolane care ma irita pe gat…dar care e neamaipomenita pentru sprituri!
  O sa incec si noul produs sa vad de ce e in stare!

 • Eu beau numai Carpatica Plata la recomandarea ta. Si este super ok. Carpatica Forte o sa beau si eu cand o sa-mi de-a nutritionistul voie.

 • Andreea

  Eu am mers azi la magazin si mi-am luat Aqua Carpatica Forte (aceea cu ambalaj rosu) .De-aia am intrat pe net sa vad ce fel de apa este: eu am constatat ca este mult mai pura si asta imi place! 🙂

 • Intr-adevar este o apa buna in comparatie cu tot ce am incercat pana acum!

Leave a Reply