Aqua Challenge


Aqua Carpatica a lansat Concursul Aqua Challenge

Brandul Aqua Carpatica a lansat pe pagina de Facebook un concurs online cu premii intitulat . Concursul a inceput azi 11 aprilie 2011, ora 00.00.00, ora Romaniei si se va incheia in data de 5 iunie 2011, ora 23:59:59, ora Romaniei.

Pentru a putea participa la Aqua Challenge, participantii trebuie sa aiba conturi active in reteaua de socializare Facebook la data inceperii concursului, cu vechime de minim 10 zile la data inceperii concursului, si cu minim 10 prieteni.

Daca nu v-am captat atentia inca, va mai spun doar atat: exista premii zilnice, saptamanale, lunare si bineinteles marele premiu in valoare de 2000 euro. La premiile saptamanale daca sunteti printre norocosi aveti sansa sa castigati telefoane HTC Desire, tablete Samsung Galaxy Tab, aparate si camere foto digitale. La premiile lunare cei mai norocosi vor castiga excursii la Vatra Dornei sau camere video HD. Desigur, este inclusa si o vizita la fabrica AQUA Carpatica. Mai multe detalii gasiti in Regulamentul Concursului.

Concursul Aqua Challenge dureaza 8 saptamani, timp in care, cu putin noroc si sustinere din partea prietenilor puteti castiga premiul mult visat. Succes!

11 comments to Aqua Challenge

 • Premii foarte atragatoare. Cu siguranta particip :)

 • Reclame Tv

  Mult succes si nu uita sa incarci o fotografie in care se regaseste un produs AQUA Carpatica (poti castiga 100 de puncte si poti atrage mai multe voturi).

 • ce trebuie facut pentru a participa? sa dau like?

 • Reclame Tv

  Ai detalii si regulamentul pe pagina de concurs.

 • @Pato Basil

  Este ilegal dpdv termeni si conditii Facebook sa fi conditionat de a da like unei pagini pentru a participa intr-o competitie. Cand ii mai prinzi zi-le de mama.
  Aplicatia asta a fost facuta de o agentie cu capul pe umeri si nu esti obligat sa dai like, decat daca vrei sa ramai la curent cu noutatile, in special cum concursul dureaza 2 luni iar multe lucruri se anunta pe wall-ul paginii Aqua Carpatica.

 • Anonim

  Acest concept de concurs este FURAT!!! de la o alta companie din romania. Din pacate pentru Carpatica va plati cu varf si indesat pentru acest lucru. Respectiva companie are 1000 de probe care sa dovedeasca acest lucru asa ca baieti… pregatiti-va de un proces serios si de un razboi mediatic cum nu a mai vazut Romania. S-ar putea ca acest brand Carpatica sa dispara curand ;)

  • Reclame Tv

   Nu suport si nu am suportat niciodata postacii de concurenta.
   Cand o sa vii sa mai comentezi pe acest blog si o sa spui: sunt x-ulescu si lucrez pentru firma cutare, atunci o sa ai respectul cuvenit. Pana atunci esti doar unul din miile de angajati, care pentru bani sau din loialitate prost inteleasa, arunca cu noroi in concurenta fara sa aiba evident nici o proba.

 • Buna,

  Eu am propus “acest concept de concurs FURAT” pentru AQUA Carpatica. Spune-mi, te rog, cum procedam cu acest furt. Prindem hotu’ sau ne cerem scuze?

 • Alina

  eu, una, sper ca nu dispare curand produsul asta. imi pica tare bine. pt apa imbuteliata, e tare buna :)

 • Nelu

  Anonimule,

  Brandul Carpatica nu stiu ce viitor are …dar cu siguranta “AQUA Carpatica” va fi bauta si de stranepotii tai, cu convingerea ca numai prin puritatea ei pot sa scape din prostia ta!

Leave a Reply