Avem magazin Profi in Piatra Neamt

In sfarsit a iesit soarele si pe strada mea. Dupa 2 ani, timp in care am fost nevoit sa merg la cumparaturi cu masina din cauza distantei prea mari, minunea s-a produs.

Astazi 26 aprilie Profi a deschis un magazin de proximitate in orasul Piatra Neamt pe strada Mihai Viteazu nr.1 in cartierul Darmanesti, in fosta locatie Cip Savin. Magazinul are o suprafata totala de 1.000 mp si este al doilea magazin Profi din judet, dupa cel din Roman.

In primele trei zile, cumparatorii de la primele ore primesc plase cadou cu produse marca proprie Proxi, iar cei care fac cumparaturi de peste 50 de lei primesc si ei un cadou sub forma unui voucher de 10 lei pe care il pot folosi in magazin in zilele urmatoare.

Programul magazinului Profi Piatra Neamt este:
Luni-Sambata: 7-22
Duminica: 8-20

9 comments to Avem magazin Profi in Piatra Neamt

 • ceva filmutele cu babe batandu`se pe tigai?

  • Reclame Tv

   Mi-au spus vecinii de pe scara ca la ora 7 cand s-a deschis magazinul, cateva zeci de oameni s-au calcat in picioare, la propriu. Cica au rasturnat niste rafturi prin magazin …
   Nu stiu daca au fost si tigai la promotie 🙂

 • aaa, si sper ca ala in cosciug sa nu ajunga la deschidere :))

 • Plasa era pentru pensionarii care aveau QR Code reader? 🙂
  Trebuia sa fii pe faza, sa filmezi.

 • Bai fratilor, daca si pestru niste pungi moca ajung sa faca in asa hal….suntem dusi pe bune! Haide sa zic ca poti s-i mai inteleg pe cei care stau la coada si se calca in pici0are pentru mancare, dar pentru pungi goale de la ora 7….

  Probabil este vorba doar despre un instinct. Am vazut la tv un reportaj in care s-a facut o inscenare : s-a format o coada undeva (asa la mishto)iar trecatorii, printre care cei in varsta in primul rand, lungeau coada. Fiind intrebati la ce stau la coada, acestia raspundeau: ” nu stiu maica, am vazut ca sta lumea si stam si noi sa vedem ce ne da”
  Deci ne-am format niste instincte cu care probabil o sa ajungem sa ne si nastem :))))

 • ma mir cum de strategia lor nu include si braila sau galatiul in extiderea lantului de magazine.

 • Reclame Tv

  Si eu mi-am pus aceeasi intrebare atunci cand am aflat ca deschid in Roman (un orasel din jud. Neamt) si in Piatra Neamt nu. Pana la urma au venit si in Piatra 🙂 , si mai mult decat atat, chiar in fata blocului meu.

 • oricum nu stiu ce sa ma mai fac cu atatea magazine… bani sa am ca sunt o multime si acum!

Leave a Reply