Calitate si puritate nu mai avem pe stoc

Inca nu stiu daca este din cauza subiectelor abordate pe blog sau a campaniei de informare initiata de Aqua Carpatica prin cele doua reclame tv. Cert este ca la Piatra Neamt, asa cum bine se vede si in poza, nu mai este apa minerala Aqua Carpatica in Kaufland. In timp ce rafturile unicului supermarket din oras sunt pline ochi cu baxuri ale altor branduri cunoscute, la raionul dedicat Aqua Carpatica am fost intampinat de mesajul din poza.

Sa ma bucur pentru ca lumea a inceput sa constientizeze pericolul nitratilor din alimente si bauturi sau sa ma intristez ca n-o sa am o apa de calitate de sarbatori? Paste Fericit!

6 comments to Calitate si puritate nu mai avem pe stoc

 • La câtă reclamă i-ai făcut, mă aşteptam să ai cel puţin 10 baxuri acasă şi să nu-ţi pui probleme din astea de sărbători 😀

 • Se mai intampla. Poate chiar nu aveau.

 • Vorbesti cu sponsorul sa-ti faca o livrare speciala ca in Heineken 🙂 la aia pe munte! te urci pe Ceahlau si vin baietii cu elicopterul…

 • Hristos a inviat! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi iti doresc!

 • Reclame Tv

  Adevarat a inviat!
  Multumesc tuturor pentru urari si va doresc in continuare Sarbatori Fericite.

 • Stocul insuficient este din cauza Kaufland care nu credea ca un brand inca necunoscut se va vinde asa de bine. Data viitoare o sa gasesti si expirata pe raft. Glumesc :P.

  La Bucuresti aceeasi apa minerala pe care si eu o prefer in locul celei plate este cu 0.65 lei mai mult 🙁

  Si nu in ultimul rand: Hristos a Inviat!

Leave a Reply