Care este cea mai buna bere cu lamaie?

Am scris de cateva ori pe blog ca nu sunt un consumator de bere, iar in putinele mele derapaje beau doar Beck`s Green Lemon si Golden Brau fara alcool. Si daca tot am amintit de Golden Brau simt asa nevoia sa le mai dau un sfat, ca pe primul l-au urmat intocmai, semn ca imi citesc blogul. Poate n-ar fi rau sa scoateti Golden Brau fara alcool la PET, macar pe timpul verii. Ati fi primii care lanseaza un astfel de produs iar succesul ar fi garantat.

Nu-mi place gustul amar, probabil acesta este motivul principal pentru care nu beau bere. Prefer in schimb berea cu lamaie si pana sa ajung la Beck`s Green Lemon le-am incercat pe toate, de la Redd`s la Zipfer Lemon, de la Tuborg Lemon si Tuborg Tropical, pana la Holsten Lemon. Nici una din cele enumerate nu a reusit s-o detroneze pe Beck`s.

De cateva zile ruleaza pe tv o reclama la Ciuc Radler, n-am gasit-o pe youtube pentru ca agentia care se ocupa de online a fost ocupata cu altceva. Mai mult decat atat, n-am gasit nici produsul la raft, desi credeti-ma, am cautat in cateva magazine. Desi mi-am exprimat in cateva randuri pe blog preferintele pentru berea cu lamaie, n-am primit nici produsul in teste asa cum l-au primit unii bloggeri, intr-un cos de nuiele cu garnitura de lamai. Eram doar curios ce gust are.

P.S. Nu beau bere, dar stiu in schimb sa apreciez un pahar de vin bun.

12 comments to Care este cea mai buna bere cu lamaie?

 • Ardeleanca

  Cum, n-ai primit Ciuc Radler?
  Lasand gluma la o parte sa stii ca n-ai pierdut nimic. Am baut eu sambata la niste amici si are un gust oribil, ma rog gusturile nu se discuta dar mie nu mi-a placut.

 • Daca nu ai gasit bere cu lamaie la raft, si nici nu ai primit in testare vreuna, poate .. un vin cu lamaie :)

 • Si mie imi place berea cu lamaie, dar nu stiu de ce Ciuc Radler nu pare a fi pe gustul meu. Poate e vina reclamei, ca de gustat nu am gustat. Se lauda ei undeva acolo ca ar fi vorba de o cantitate mare de limonada naturala! Haideti sa fin seriosi! Naturala naturala, sau doar naturala???

 • n-am baut nici beck lemon n-as avea idee ce gust are fiecare :-p

 • Nici eu n-am primit :) Mi-am luat singur din Carrefour si … i-a placut doar sotiei in loc de limonada.

  p.s. este a doua campanie la bere promovata in blogosfera fara ca produsul sa fie distribuit la nivel national. Am gasit la raft Noua Silva cam la 2 – 3 saptamani de la marea degustare din Bucuresti.

  • Reclame Tv

   Bine, voi aveti Carrefour, in Piatra nu este iar micii comercianti de la noi nici nu au auzit de Ciuc Radler.
   Am vazut ieri o reclama noua in care 4 baieti trebuiau sa imparta 400.000 de doze de Ciuc Radler la oameni. Poate ajung si prin Piatra Neamt :)

 • Mie imi place destul de mult si redd’s , insa intrebarea mea este „Care sunt berile cu lamaie”?
  Ma gandesc ca unii ati incercat mai multe tipuri de bere decat mine.

 • […] trecuta am scris un articol in care va spuneam ca nu beau bere, dar stiu in schimb sa apreciez un pahar de vin bun. Scriam acolo ca mi-as fi dorit sa testez noul […]

Leave a Reply