Ce-mi plac mie stirile astea


In ultima vreme in cadrul stirilor de la ora 19 au inceput sa ma deranjeze reportajele-stire-soc-senzational din care nu aflu niciodata nimic concret.

Vara trecuta am vazut o astfel de stire din orasul Brasov, in care ni se spunea ca zeci de persoane au ramas cu conturile bancare goale dupa ce o angajata  a bancii a  retras in mod ilegal sume de bani din conturile unor clienti.

Saptamana trecuta, tot de la stiri aflu ca o firma de asigurari din Romania nu-si despagubeste clientii in cazul daunelor. La Zoso pe blog gasiti stirea si comentariile.

Zilele trecute o alta stire soc: Inspectorii sanitar-veterinari au găsit bacterii şi urme de materii fecale în apa plată comercializată pe rafturile din magazinele şi supermarketurile din Braşov. Arhi, ca un parinte responsabil ce este si-a pus o serie de intrebari.

Bineinteles ca nu am aflat de la televizor care-i banca cu astfel de angajati model, in care ar trebui sa-mi depun eu banii si sa stau fara griji. Nu de la stiri am aflat numele firmei de asigurari care refuza sa-si despagubeasca clientii, si stiti de ce? Normele CNA nu permit folosirea numelor firmelor respective in stiri si reportaje. Si atunci ma intreb, ce rost mai are sa ma uit la stiri daca tot nu aflu nimic concret?

Poate aflam totusi „pe surse”, cum se numeste apa infestata cu fecale distribuita in supermarketurile din tara?

2 comments to Ce-mi plac mie stirile astea

  • Probabil ca rolul acestor stiri este acela de a ne pune in garda, gandesc eu. Eu nu inteleg altceva, si anume de ce topul stirilor e ocupat de scandalul catorva vedete de carton?

    • Reclame Tv

      Perfect de acord dar spune-mi si mie, in contextul de mai sus cu ce ma ajuta pe mine sa stiu ca apa contine fecale daca nu-mi spune care apa?

Leave a Reply