Ce va mai plac galetile …


Ce va mai plac galetile, mai ales cand nu dati bani pe ele…

Obsesia romanilor pentru galeti oferite cadou, fie ele si transparente, a fost speculata la maxim de Kaufland zilele astea. La Piatra Neamt a fost mare agitatie la raionul legume-fructe. Motivul, oferta la portocale si galetile oferite cadou.

Umpleti-va singuri galeata cu cate portocale puteti duce este mesajul campaniei, dar organizatorii nu au luat in calcul inventivitatea romanului. Cand vine vorba de cat poti duce, si mai ales daca e tot in acelasi prêt, sa stiti ca romanul duce. Unii au reusit performanta de a pune in galeata si 9 Kg de portocale.

A fost o intreaga isterie de ziceai ca lumea nu a mai vazut portocale de cativa ani. Unii luau si cate 2-3 galeti pline cu varf, ma intreb ce poti sa faci cu 25 Kg de portocale? Cat rezista portocalele alea si in cat timp le termini? Cate din ele vei arunca?

12 comments to Ce va mai plac galetile …

 • Ady

  Nu prea conteaza ce faci cu ele. E important sa cari cat mai multe portocale avand in vedere faptul ca timp de…40 de ani am fost privati de ele :)

  ps: probabil se poate face alcool din ele daca adaugi niste zahar si le lasi la fermentat 😀

 • Reclame Tv

  Chiar toata lumea face rachiu din portocale? Eu ma gandeam mai degraba ca le dau la storcator si fac o cura prelungita cu fresh de portocale.
  E si asta cu alcoolul o solutie.

 • Romanul e cel mai inventiv de pe planeta ! Cand vine vorba de promotii sa nu-i stai in cale. Ar sta si o zi intreaga la coada numai sa ia ceva degeaba !

 • La Suceava la fel, oameni în vârstă (ai zice serioși :)) cară după ei câte 2 găleți, pline până la refuz… se gândesc probabil că câștigă extraordinar de mult 😀
  Apropo, tot la Kaufland era o mini-promoție, scăzuse prețul la clementine cu maxim vreo 40 de bani și se îmbulzea lumea de parcă îl prinseseră pe Dumnezeu de picior 😀

  Consumerismul ăsta… 😀

 • poate unii sunt si mici intreprinzatori si le vindeau mai departe, faceau si ei un ban cinstit :)

 • Reclame Tv

  Unii cu siguranta pentru asta le cumparau.
  Problema e ca foarte multi pensionari se calcau in picioare si se ingramadeau pentru o galeata doua de portocale. Si a doua zi la fel si cam aceiasi oameni, asta nu inteleg eu.
  E vreo reteta secreta cu portocale care ne prelungeste viata sau „galeata gratuita” le-a luat mintile?

 • cipoc

  am reusit maxim 8.4 cu tot cu caldare..

 • sa-i vezi pe unii cum le incarca:) zici ca sunt arhitecti le calculeaza sa fie mai multe!

 • Reclame Tv

  Am remarca si asta, toti erau arhitecti strategi.
  Ironia eate ca, tot in Kaufland zilele astea portocalele la plasa de 2 Kg sunt 3,99 Ron si nu le ia nimeni. Intrebare: nu se vand pentru ca toata lumea si-a facut plinul sau nu se vand pentru ca nu se mai ofera galeti?

 • […] foto şi inspiraţie pentru articol: Reclame-TV Share Acest articol a fost scris de către Denisa, în data de 23 January, 2011, la ora 8:08 pm […]

 • Cum irosesc unii bugetele de marketing | Reclame TV

  […] masaj. Recunosc ca revistele supermarket-urilor le frunzaresc pentru a nu rata marile reduceri, galetile oferite cadou sau pur si simplu pentru a tine pasul cu preturile (apropo, stiati ca zaharul a ajuns 5 […]

 • […] pentru cei care n-au apucat, dar si pentru cei care s-au calcat in picioare anul trecut pentru o galeata oferita cadou, a revenit […]

Leave a Reply