Cumparati doar aparatul, razatoarea este cadou

Am observat ca tot ce se intampla in jurul nostru are o anumita ciclicitate. Daca moda revine o data la 20 de ani, de ce n-ar reveni si vanzatorii ambulanti care vand la usi tot felul de lucruri Seen on Tv?

Imi amintesc ca in urma cu 15 ani toate gospodinele erau innebunite dupa razatoarea Worner si cutitele Shogun. Tot in acea perioada, niste baieti destepti au speculat acest lucru si au deschis tot felul de SRL-uri avand ca domeniu de activitate vanzarea de produse in sistem door to door. Problema era ca ce vindeau ei pe la usile oamenilor nu erau produsele de la teleshoping, dar ce mai conteaza, prosti si naivi se gaseau pe toate drumurile.

Tatal meu de exemplu, prin 1998 a crezut ca face afacerea vietii lui, achizitionand de la un vanzatot ambulant o razatoare Mini Multi Wander. Desigur, el era ferm convins ca luase razatoarea Worner. Peste 2-3 ani a mai luat o teapa tot cu o razatoare, de data aceasta V-Slicer. Astazi, la 10 ani de la ultimul incident era s-o comita din nou.

Pe la pranz a sunat la usa lui un astfel de vanzator ambulant care-i oferea contra sumei de 300 ron aparatul de masaj Kosmodisk, iar cadou primea o razatoare … ati ghicit, Worner. Kosmodisk care de fapt nu era decat un biet aparat de masaj, o chinezarie ieftina facuta pe vapor, iar razatoarea in loc de Worner, era Original V.

Dupa cum veti vedea daca dati click pe poza, doua produse care pe internet se vand cu 70 ron ajung sa coste la usa fabulosul pret de 300 ron, si asta cu reducerea pentru pensionari si gratuitatea inclusa in pretul final :) . Aviz amatorilor.

Leave a Reply