Despre barbierit si depilat in reclame

Mi se pare doar mie, sau in reclamele Gillette barbatii care se barbieresc nu au deloc par pe fata? Intreb asta pentru ca de cate ori vad reclamele lor la tv, barbatii au pe fata doar spuma sau gel … pe obrazul proaspat barbierit.

Dar femeile care apar in reclamele pentru crema depilatoare Veet? Ele ce epileaza de fapt? Ca mie mi se pare ca sunt gata epilate.

Ce barbieresc barbarii de fapt? Spuma?

Mi-ar placea sa vad un barbos ca in reclamele Marlboro care isi da cu gel pe obraji, dupa care se barbiereste cu Gillette si in urma ramane un obraz neted, ca un fund de copil mic. Si asta dintr-o singura miscare, ca la televizor. Adica, daca tot esti cel mai tare din parcare, arata-ne frate live ce poate aparatul cu n-spe lame. Daca actorul vine gata barbierit si isi aplica pe fata un strat de spuma, dupa care da cu Mach 3, faptul ca aparatul da spuma jos nu ma convinge sa-l cumpar. Eu vreau sa vad cum taie parul de pe barba, nu cum inlatura spuma.

Ce epileaza femeia din reclama Veet?

Aceeasi problema si in reclamele la crema depilatoare Veet. Desigur, spre deosebire de reclamele Gillette unde nu este nimic iesit din comun sa vezi un barbat barbierindu-se, in spotul pentru Veet este dizgratios sa vezi o femeie frumoasa cu marar pe picioare. Dar asta nu inseamna ca prostesti pe cineva aducand la filmari o femeie gata epilata care isi da cu crema depilatoare pe picioare. Femeile care sunt in target si vad acea reclama la televizor ar trebui sa inteleaga ca daca folosesc acel produs, chiar scapa de par.

Despre Gillette si felul in care comunica ei un reclame am mai scris. Din pacate nici de data aceasta nu am gasit reclamele pe youtube, ceea ce inseamna ca cei care se ocupa de imaginea acestor branduri in online nu-si fac treaba cum trebuie. N-ar fi prima data si din nefericire nu sunt singurii.

9 comments to Despre barbierit si depilat in reclame

Leave a Reply