Despre

Despre mine:

Constantin Postolache este numele meu, sunt din Piatra Neamt si am 34 35  36 de ani. Licentiat in marketing, am absolvit cursurile Facultatii de Marketing si Afaceri Economice Internationale Bucuresti, specializarea marketing. Sunt casatorit cu Mihaela si asteptam un copil.

Up date: Astazi 13 februarie 2011 la ora 10 si 12 minute s-a nascut Cosmin, un baietel de 3,350 grame si 52 cm.

Experienta in comunicare online:

Primul meu contact cu mediul online a fost in anul 2004 cand am cumparat domeniul picatura.ro Timp de 7 ani am fost administrator, moderator si content manager la acest portal care in timp a suferit diverse modificari:
Picatura de stil: site cu idei si sfaturi legate de vestimentatie

Divertisment, picatura cu picatura: portal de divertisment cu poze, filme, si intamplari haioase.

La pescuit intr-o picatura de apa: Forum cu si despre pescari … si minciuni pescaresti.
Picatura care face diferenta: Forum studentesc

In 2011 am pierdut si am fost constrans sa cedez dreptul de folosinta a acestui domeniu in favoarea firmei Sidela SA din Uruguay.

Despre blogul Reclame Tv:

Ma incadrez in acel procent de 1% din populatie care este deranjat de faptul ca pauza publicitara este intrerupta de film sau diverse emisiuni.

Reclamele tv mi-au atras atentia la inceputul anilor 90 cand televiziunile au inceput sa difuzeze spoturi ale unor branduri internationale cunoscute. Inca de atunci, in afara de imaginea vizuala, ma interesa mesajul pe care incerca sa-l transmita o reclama. Ideea cu blogul mi-a venit in vara lui 2010 si dupa cum vedeti m-am miscat repede. Mi-am cumparat domeniu, gazduire pe server, am instalat WordPress-ul si am inceput sa public articole.

Nu am pretentii de mare scriitor. Nu intentionez sa deranjez pe nimeni cu recenziile mele negative si nu reprezint interesele nimanui. Analizez si comentez pe blog reclame bune sau proaste, din punctul de vedere al telespectatorului consumator de publicitate, nu al omului de marketing.

Ma puteti urmari pe sau

Pentru spatiu de reclama, colaborari, invitatii la evenimente sau sustinere in promovarea unor branduri ma gasiti la contact[coada de maimuta]reclame-tv.ro

Va multumesc ca ati ales sa cititi acest blog.

Guest Post:

Incepand cu luna septembrie vreau sa pun pe acest blog guest post-uri.

Vor fi publicate doar articolele care trateaza subiectul reclame si publicitate, sunt scrise corect din punct de vedere gramatical si prezinta o analiza proprie, cat mai originala si argumentata.

Asa ca, daca impartasiti aceleasi idei cu mine sau cel putin exista cateva tangente, daca va plac reclamele tv, daca va place (sau nu) directia in care a luat-o publicitatea din Romania va ofer posibilitatea sa postati un articol pe acest blog.

Astept articolele voastre pe adresa de contact.

P.S. Daca stiti pe cineva care se incadreaza va rog sa-l anuntati. Multumesc.