Dorele, ne mai tii mult ma?

De cand am dat drumul la acest blog m-am ferit sa scriu despre lucruri care nu au legatura cu publicitatea. Nu am abordat niciodata subiecte precum politica, sportul sau intamplari din viata personala, desi as fi avut si eu ceva de spus. Poate alta data sau poate o sa-mi fac un alt blog, mai vedem.

Problema care m-a facut sa scriu acum despre altceva decat scriu de obicei este faptul ca nu am gaz. De fapt nu am gaz de 8 ore. Este o problema cu o teava chiar in fata blocului meu, au venit doua masini de interventii de la Eon, au imprejmuit locul cu pricina si dupa cum puteti vedea in poza, lucreaza. Dorel lucreaza cu spor in canal, iar colegii lui (6 la numar) il incurajeaza si-l ajuta cu sfaturi de pe margine.

Problema cea mai mare este ca centrala de apartament merge pe gaz si cum gaz nu e, nici caldura in apartament nu e. Nici apa calda. Afara sunt acum -18 grade, in apartament vreo 17. Pentru mine, om in toata firea, care am prins vreo 14 ani sub regimul Ceausescu n-ar fi o problema, sunt calit. Pe Cosmin l-am imbracat in cosmonaut, sa nu raceasca.

Daca nu am gaz, e de la sine inteles ca nu pot sa fierb nici carnea si legumele pentru cel mic. Asta ma deranjeaza cel mai tare, iar moldoveanul asta mic face urat de tot cand ii este foame.

Inchei articolul cu o intrebare de bun simt: Dorele, ne mai tii mult fara gaz?

8 comments to Dorele, ne mai tii mult ma?

Leave a Reply