Esti cu adevarat pregatita pentru plaja?

Cu intrebarea aceasta incepe reclama la cerealele Nestle Fitness in care ni se prezinta o fata venita in vacanta la mare cu prietenii si care odata ajunsa pe malul marii isi da seama ca nu este pregatita pentru plaja.

Se inchide in camera de hotel, unde inlocuieste doua din cele trei mese zilnice timp de 14 zile cu Nestle Fitness. Iar apoi, dupa doua saptamani isi gaseste prietenii tot pe plaja. O asteptau pe ea sa fie pregatita pentru plaja.

Si acum intrebarile mele:

Da` pana sa ajunga la mare ea nu s-a uitat in oglinda? Da` cand manca ciocolata pe paine si inghetata direct din galeata, noaptea tarziu, nu s-a gandit ca urmeaza sa mearga la mare si trebuie sa arate bine? Da` la dus nu a sesizat ca nu-si vede genunchii din cauza burtii? De ce isi da seama fix cand ajunge la mare ca nu este pregatita pentru plaja?

9 comments to Esti cu adevarat pregatita pentru plaja?

 • Raspuns la intrebari: Pentru ca asa e scenariul!

 • Mie mi se parea normal ca fata sa raspunda: Sunt pregatita! si asa, sa strice itele celor din reclama! 🙂

 • Sa fim seriosi. Poate sa manance ea tot Nestle Fitness-ul din lume daca a doua zi trece iar pe shaorma. Ca sa fii in forma trebuie sa faci sport si sa mananci echilibrat.

 • Hm, as fi tentat sa ma gandesc ca nu avea oglinda acasa. Nuuuuu. M-am prins. 🙂
  Tipa care a scris scenariul se incadreaza in tiparul clasic al persoanelor cu influenta in agentiile de publicitate: cu pisica, cu aprt de servici, cu masina de servici, cu abonament la club, etc. Problemele de servici nu ii permit sa se gandeasca la propria persoana. Abia cand a evadat intr-un mic concediu a reusit sa se priveasca in oglinda.

 • Eu am remarcat o alta chestie la reclama asta. Si anume faptul ca li se transmite femeilor ca TREBUIE sa fie slabe ca sa poata merge la plaja. Iar asta nu mi se pare normal.

 • :)) imi place cum ai comentat reclama. Foarte adevarat.

 • Foarte proasta reclama…asa ca idee si interpretare!
  S-a dus la mare pentru ca 14 zile sa stea inchisa in camera si sa tina regim…probabi si-a luat un pachet de o luna si pentru ea si pentru prieteni.

 • […] trecut prin vara am comentat reclama la cerealele Nestle Fitness si am scos in evidenta greselile de executie. Anul asta au modificat-o, nu se mai inchide nimeni in […]

Leave a Reply