HemoroEasy face bine

In ultima vreme televiziunile au difuzat in pauzele publicitare doar reclame la medicamente si la farmacii, ceea ce ma face sa cred ca suntem o tara de oameni bolnavi. Mai mult decat atat, tot din aceste reclame am inteles ca foarte multi au o problema cu „iesitul”.

Ei bine, din fauna asta de reclame la medicamente pentru balonate, cacaciosi si constipati, care jignesc inteligenta targetului, parca se detaseaza reclama HemoroEasy. Imi place jocul de cuvinte (HemoroEasy – hemoroizii), iti lasa impresia ca farmacista e usor agramata si te tine atent pana la sfarsit. In cazul in care n-ati vazut reclama:

4 comments to HemoroEasy face bine

 • Ardeleanca

  Nenea asta din reclama pentru hemoroizi imi pare cunoscut, nu cumva ai mai scris despre el? Am impresia ca a mai aparut intr-o reclama.

  • Radu

   Era reclama aia cand isi aratau pozele copiilor iar asta le-a arata o poza cu balconul lui si le spunea ca l-a costat putin :)) Nu-mi amintesc la ce facea reclama.

 • Constantin

  A mai aparut in doua reclame tv, pentru si in reclama .

 • Cat despre reclama, da, e amuzanta! Schimbul de replici e din seria celor de genul Stela – Arsinel 😀 (ca tot vorbim de farmacii).

Leave a Reply