Iar nu mai vine nimeni la casting

In urma cu ceva timp, intr-un articol scris pe acest blog am pus urmatoarea intrebare: Cine-i frate baiatul asta si care-i talentul lui de se bat brandurile si agentiile de publicitate pe el?

In cele din urma printr-un comentariu am primit si raspunsul. Am aflat ca-l cheama Dan Radulescu si este un actor talentat ce poate fi vazut la teatru. La care teatru, nu ne-a spus.

Intre noi fie vorba nu stiu cand mai are baiatul asta timp si de teatru ca-l tot vad prin reclame.

Mai jos am pus ultimul spot in care il puteti vedea; o reclama plictisitoare si obostor de lunga in care un tip insistent tine neaparat sa prezinte oferta Tourneo.Textul este facut pe genunchi, prestatia actorilor sub nivelul mediu, gestica, mimica si actiunile sunt fortate, in schimb rolul pe care-l interpreteaza acest actor de teatru si mai ales machiajul i se potrivesc ca o manusa. In reclama apare si Andreea, o fosta concurenta de la Big Brother.

7 comments to Iar nu mai vine nimeni la casting

 • Sfinte c*cat!!!

 • Reclame Tv

  A facut reclama la bere, la masini, la cips-uri, acum apare intr-o reclama la servicii de cazare, … ce mai urmeaza? In ce reclame il vor mai distribui?

 • Cehy

  Lasand la o parte actorii, reclama e penibila!

 • Frate, dar lungă mai e! O dau și pe TV? Mă gândesc că trebuie să coste enorm de scump!!!

 • Ori am un umor mai deplasat, ori sunt putin ciudat. Imi place reclama. Executia asta atat de penibila a spotului publicitar mi-a smuls un zambet pe coltul gurii. Pana la urma tipul asta care a devenit simbolul reclamelor romanesti a reusit sa redea imaginea consultantului/reprezentantului de vanzari.
  Spotul ar fi meritat sa fie mai scurt; 1 minut jumate la o reclama e extrem de mult si tinde sa plictiseasca, 40 de secunde cred ca ar fi lungimea perfecta pentru un spot.

 • Clientul nostru, batausul nostru :) – mai bine fara el

 • Nu e chiar atat de bun.

Leave a Reply