Leapsa-Cura de dez-internetizare

Unii spuneau despre bloggeri ca nu au viata personala, au doar prieteni virtuali si isi petrec tot timpul pe internet. Chinezu ii contrazice lansand o leapsa in blogosfera. Multumita lui Titus leapsa a ajuns si la mine si sunt intrebat ce fac eu atunci cand ma apuca nevoia de dez-internetizare, mai exact cu ce imi ocup timpul liber atunci cand nu sunt in fata calculatorului.


Baietelul din poza este al meu, se numeste Cosmin si a implinit o luna.
Din clipa in care in viata noastra apare un copil, prioritatile se schimba, iar timpul petrecut in fata calculatorului este direct proportional cu timpul in care copilul doarme. Iar cand nu doarme plange, ori trebuie schimbat, hranit, plimbat, distrat. Mai exact, Cosmin imi face programul, are tabieturi si este foarte pretentios.

Hobby-urile mele atunci cand ma dez-internetizez sunt pescuitul si drumetiile pe munte cu prietenii, asociate cu dormitul in cort, foc de tabara … Sincer nu stiu in ce masura aceste placeri de week-end vor mai putea fi realizate in conditiile in care Cosmin deja ne ocupa tot timpul. Odata cu instalarea primaverii am redescoperit parcurile din oras, am mers chiar si la ZOO.
Sotia imi aminteste si de faptul ca odata la 2 saptamani mergeam in Mall la Bacau sau in Iasi pentru a vedea un film bun sau la shopping. Mergeam, bine zis.

Poate unii dintre voi sunt atrasi de cluburi si discoteci sau poate sunteti impatimiti ai jocurilor de strategie gen Monopoly, asa ca inainte de a da mai departe leapsa catre Tomata cu Scufita si lui Tudor, as vrea sa stiu cum va dez-internetizati voi.

10 comments to Leapsa-Cura de dez-internetizare

Leave a Reply