Manager SRL

Nu am fost niciodata un mare fan al reclamelor Vodafone. Nu m-au dat pe spate nici sutele de reclame din seria Maximia cu Paul si Cristina (cu mici exceptii), nici aparitiile sporadice ale lui CRBL&family. Singurele care mi-au placut cu adevarat au fost cele din campania SRL – Vodafone Business Ai idei, avem solutii.

La sfarsitul anului trecut urmaream aventurile celor 6 protagonisti (Sere, Carla, Ioana, Rares, Johnny si Oli), exact cum sta mamaie in fata televizorului cand se uita la telenovela ei preferata. Actori foarte bine alesi, spontani, naturali. O campanie frumoasa, rotunda, declinabila, impartita in episoade, care avea ca element central conversatiile.

Pentru cei care vor sa-si aminteasca:

Am facut aceasta introducere pentru ca cei de la Vodafone au lansat zilele trecute primul joc video interactiv din online-ul romanesc 100% original, prin care utilizatorii vor putea sa joace rolul unui manager si sa ia decizii in cadrul firmei „SRL”.

Pe scurt: Sere Liviu (managerul companiei) cauta un inlocuitor pentru perioada cat va fi plecat in concediu. Utilizatorul jocului preia functia lui Sere si indeplineste o serie de sarcini: alege intre a-i oferi sau nu o invoire Carlei, rezolva problema blocarii in lift, gaseste o solutie pentru a evita blocarea in trafic inainte de o intalnire, finalizeaza semnarea unui contract cu un client din China si il impresioneaza pe domnul Chan in cadrul petrecerii de dupa semnarea contractului.

Asa ca daca vreti sa va testati calitatile de lider intrati pe Manager SRL.

3 comments to Manager SRL

Leave a Reply