Marca sau pasta de dinti cea mai recomandata?

Am o problema si poate ma ajuta cei de la CNA, ca tot si-au adus ei aminte in ultimele luni pentru ce sunt pusi acolo. Asadar, cum se spune corect, marca cea mai recomandata sau pasta de dinti cea mai recomandata?

Colgate este marca cea mai recomandata si utilizata de medicii dentisti din Romania. De fiecare data cand auzeam sloganul ma intrebam daca s-a facut vreun studiu care sa confirme afirmatia de mai sus. Raspunsul l-am aflat din ultima reclama Colgate, da s-au facut niste studii in 2005 si 2007. Ei daca s-au facut studii in 2005, atunci pot dormi linistit. Si as dormi si mai linistit daca le-ar spune cineva celor de la Colgate ca suntem in 2011 si este posibil ca preferintele unora sa se fi schimbat intre timp …

Cand am scris despre reclama Colgate ca este copie perfecta dupa reclama Sensodyne ma asteptam la reactii si comentarii din partea celor doua branduri implicate. As fi foarte placut surprins daca cei de la Colgate ar avea pe cineva care monitorizeaza numele brandului online. As afla si eu in felul acesta cine de la cine a copiat. Si bineinteles as afla si cum se spune corect: marca cea mai recomandata sau pasta de dinti cea mai recomandata?

6 comments to Marca sau pasta de dinti cea mai recomandata?

 • le ceri prea mult brandurilor. unele inca mai invata cum sta treaba cu online-ul…

 • Eu nu folosesc pasta de dinti. Doar Orbit si sare de bucatarie grunjoasa. Asa m-a invatat tataia cand eram mic asa fac si acum. In afara faptului ca am dintii strambi am avut doar 4 carii sau 5 si o masea de scos. In rest perfect sanatos.

  La dantura ma refer. 😀

 • permite-mi sa te contrazic: ei folosesc MARCA pe pliante, fluturasi, retete etc si nu PASTA DE DINTI care e vai de capul ei 🙂

  • Reclame Tv

   Tudor, am inteles perfect, dar aici nu vorbim de flyere ci de sloganul dintr-o reclama tv.

 • Oricum ar fi, e o greșeală de exprimare. Adjectivul „recomandat” nu are grad de comparație! Ceva poate fi recomandat sa nerecomandat. La fel ca și celebru!

 • adriana

  aceasta pasta este cea mai buna dintii mei acum sunt albi
  `

Leave a Reply