Mare om, mare caracter, … mare magician

Nu stie de ce este perfectionist, nu stie cate zambete exista, nu stie sa spuna te iubesc in toate limbile, nu stie sa repare prizele cu ochii inchisi, nu stie unde se grabesc melcii, nu stie sa piloteze nave spatiale, … dar stie ce bea.

Privind mai bine spotul imi dau seama ca degeaba stie el ce bea, daca eu, tu, telespectatorii, targetul, nu stim ce bea. In reclama, la un moment dat baga mana drepta in buzunar, iar in scena urmatoare tine un pahar de suc in mana. Mare om, mare caracter, … mare magician.


In cele 3 reclame tv cat si pe panourile Tymbark pe care le-am vazut la metrou, descrierea lui Mihai Petre este profesor dans sportiv. Asta e cel mai important lucru de spus despre el? Ca e profesor de dans? Asta il recomanda pentru promovat sucuri naturale? Ar trebui sa am mai multa incredere stiind ca Tymbark a trecut de evaluarea riguroasa a unui profesor de dans sportiv?
De fapt de cand a aparut Nadia Comaneci in reclama la margarina, promovand-o drept micul dejun al campionilor, nu ma mai mira nimic.

Si inca ceva, poate sunt rautacios dar nu ma pot abtine: am vazut reclamele Tymbark suc de portocale, astept si spotul Tymbark 100% lamaie cu Mihai Petre in rolul principal.

10 comments to Mare om, mare caracter, … mare magician

 • Am băut Tymbark o singură dată…era de portocale…nu mi-a plăcut deloc.

 • el e sportiv de performanta ar trebuis sa promoveze o apa plata!

 • Ce bine ai ochit “magia”!

 • Tu chiar ai un ochi format pentru reclame, nici măcar n-am observat. :)

  • Reclame Tv

   Multumesc. As fi putut spune 2-3 vorbe si despre tinuta lui vestimentara, dar in articol m-am abtinut.
   Nu stiu cati dintre voi ati observat, dar in toate cele 3 reclame Tymbark, Mihai Petre este imbracat cu aceleasi haine. :)

 • Zai

  Face o fata memorabila la sfarsit,dupa ce gusta din suc,ceva de genul”Ce ma pun astia pe mine sa beau porcaria asta?!?”.Oricum reclama e ratata…

 • Ce legatura au prizele cu Tymbark ? Ce legatura are el cu sucurile naturale ? Daca avea si o palarie din care scotea sucul era perfect.

 • ciuperca

  A scos sucul din buzunar….am vaut o reclama dragutza cu o melodie intereseanta la Aspenter! check it out!!;-)

 • Zai

  Salut!E o reclama la beck’s,e vorba despre concertul becksperience.Ce m-a atras pe mine la reclama, e o melodie din care eu intelg “enjoy of a lifetime”,dupa care incepe naratorul puteti sami ziceti numele>?

Leave a Reply