Mona Lisa mananca doar Big Mac

Timp de 500 de ani omenirea s-a intrebat de ce zambeste Gioconda in tabloul pictat de Leonardo da Vinci. Fumase ceva ierburi, avea un purice in chiloti sau care a fost motivul?

Ei bine zilele acestea, gratie ultimei reclame McDonald’s la Big Mac, am aflat. Oricat de amuzanta ar parea pentru unii aceasta reclama, nu pot sa inteleg ce faceau cei care au produs acest spot in clasa a 6-a la lectiile de istorie. Intreb asta deoarece Wikipedia spune ca tabloul a fost pictat prin 1503, iar McDonald’s a fost infiintat in anul 1955. Cum putea Mona Lisa sa manance ceva care nu fusese inca inventat? Cred ca imi scapa ceva.

O alta intrebare la care oamenii inca nu au gasit raspunsul este cea legata de tinuta lui Napolon. De ce sta Napoleon cu mana in haina? Ii este frig? Ascunde ceva?

Raspunsul vine tot de la McDonald’s:

La fel ca si in cazul Giocondei, nici Napoleon nu a fost contemporan cu noi, cu atat mai putin nu a apucat sa guste Big Mac.

5 comments to Mona Lisa mananca doar Big Mac

 • Ardeleanca

  Acum ca am aflat si ce ascundea Napoleon in haina, e momentul sa merg la KFC pentru un smart meniu.

 • Destul de ingenioasa… pana la urma ideea nu e de a reda istoria,si de aici vine si farmecul reclamei, insa cred ca totusi nu trebuia irosita pentru a face reclama la fast food.

 • vlad

  daca McDonalds face o reclama cu omul cavernelor, o sa ai tu grija sa ne anunti ca nu erau McDrive-uri acum cateva zeci de mii de ani, da?

  • Reclame Tv

   @Vlad, se pare ca nu avem aceleasi gusturi cand vine vorba de publicitate. Oricum, sa stii ca nu te obliga nimeni sa citesti acest blog, sunt sigur ca ai altceva mai bun de facut. Sa ai o viata frumoasa.

 • de acord si mie mi s-au parut penibile.

Leave a Reply