Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit

Uneori as vrea sa fiu mai puternic, sa am taria de a spune nu. Alteori as vrea sa fiu eu cel care are ultimul cuvant, macar o data. Din pacate asa ceva nu se poate si stiti de ce? Pentru ca sunt barbat. Noi barbatii, oricat de orgoliosi am fi pana la urma lasam de la noi, numai sa fie bine si sa nu existe certuri.

Paradoxal este faptul ca in adolescenta toti barbatii eram zmei si nici o fata nu comenta in fata noastra, … ce vremuri. Intr-adevar, ce vremuri, pentru ca anii au trecut si in viata fiecaruia dintre noi a aparut o domnisoara care ne-a sucit mintile.

La inceput femeia ne iubeste pentru ce suntem, ce faceam si cum aratam apoi incepe sa ne modeleze cum vrea ea, schimbandu-ne infatisarea, obiceiurile si nu in ultimul rand modul de a gandi. Cand experimentul este gata femeia exclama:

Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit!

Reclama Bergenbier pe care am incarcat-o mai sus este una dintre putinele reclame romanesti la bere care-mi place cu adevarat. In general apreciez reclamele ancorate in realitate nu cele exagerate care incearca sa ne vanda cai verzi pe pereti. Imi place acest spot poate si pentru faptul ca ma identific cu personajul … si sunt convins ca nu sunt singurul.

Si pentru ca astazi este ziua barbatilor va urez La multi ani si va dedic acest banc:

Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa nervos, bate cu pumnu’ in masa si striga la nevasta-sa:
- Femeie, cine e sefu’ in casa asta?
Femeia, scurt, ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatul resemnat:
- Da’ ce? Nici macar sa intreb n-am voie?

10 comments to Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit

Leave a Reply