Reclama copy/paste pentru Politia Rutiera

Citeam zilele trecute la Piticu pe blog ca a inceput sa se difuzeze pe tv o reclama gandita, produsa si realizata din bani publici, in regim de campanie sociala, de catre Politia Rutiera. Sa fiu sincer, mie mi-a placut ideea centrala a spotului pentru ca este desprinsa din realitate. Pentru cine nu a apucat s-o vada, iata reclama cu pricina:

Purtati centura de siguranta, va poate salva viata

Se pare insa ca problema gasirii unui loc de parcare, nesimtirea in trafic si nervii intinsi la maxim nu le regasim doar in Romania. Va rog sa priviti acum si aceasta reclama:

Mi se pare doar mie sau au copiat reclama, mesajul si sloganul de la un cap la altul? Asadar, dupa frunza lui Udrea, inca o reclama copy/paste  realizata din bani publici. De data asta am si eu o curiozitate: Cum se numeste agentia de publicitate care a creat aceast spot pentru Politia Rutiera si cat a costat?

7 comments to Reclama copy/paste pentru Politia Rutiera

  • La cate reclame sunt in lume sigur ei nu o stiau pe asta. Nu cred ca au copiat pur si simplu intreaga idee, desi seamana izbitor de mult. Sau cel putin asa vreau sa cred.

  • Pare prea „cuvant cu cuvant”( scuzati-mi cacofonia) pentru a fi doar o idee comuna.

  • Un remake bun. Nu e copiata 100%, masinile sunt diferite.

  • Sloganul nu e 100% copiat. La astia tradus mot-a-mot => centura de siguranta chiar previne loviturile :))

  • Am vrut saptamana trecuta sa scriu si eu despre aceasta reclama idioata, dar nu am gasit clipul video.

    Eu unul inteleg urmatoarele: sofer roman cu rovigneta si RCA, daca ai probleme in trafic inghite in sec si stai in scaunul tau. Si sa nu te puna incoronatul sa suni la 112 ca mai primesti si o amenda prin posta dupa 5 luni de la apel.

  • Reclama in sine e buna, are si umor….Numai ca daca nu e originala nu are niciun farmec. Chiar asa, nu or fi putut sa inventeze si ei ceva original!?

Leave a Reply