Ori facem casting ori nu mai facem

Ca un devorator de publicitate ce sunt, am remarcat ca in reclamele tv care se difuzeaza in ultima vreme apar cam aceleasi figuri. Ma intreb si eu, chiar nu se mai prezinta nimeni la castinguri pentru reclame tv?

In prima imagine apare un tanar care, in reclama la berea Timisoreana face playback la vioara dupa Ciocarlia lui George Enescu. In reclama la Dacia Sandero, coincidenta sau lipsa de figuranti, apare acelasi personaj. In aceasta reclama nu mai canta la vioara, in schimb e putin dezorientat si are nevoie de GPS pentru a-si gasi prietenii.

Ii doresc mult succes si-l mai astept pe blog.

In imagine alaturata, aceiasi poveste. In reclama Colgate Sensitive Pro Relief un domn ne explica cum sta treaba cu calmarea instantanee si de durata in urma aplicarii produsului miraculos in locurile sensibile si dureroase.

Acelasi domn apare si in reclama Cosmote, recomandandu-ne de data aceasta cardul de credit Cosmote MasterCard de la Alpfa Bank.

Vocea domnului mi se pare foarte cunoscuta si am impresia ca si-a imprumutat-o si pentru alte reclame, dar nu sunt sigur. Mai cercetam.

Pe el il stiti din reclama Confort City unde era, conform propriei descrieri „in liceu eram cel mai inalt, cel mai bun la mate si cel mai rocker, iar sotia mea era cea mai fitoasa…” Ei, si ce sa vezi? Tot el apare si in reclama Cosmote pe post de reprezentant vanzari, ajutand tot felul de ionei craciunei sau danuti prostuti sa-si aleaga un abonament.

In cazul in care nu se mai prezinta nimeni la casting-uri pentru reclame tv, celor trei mentionati mai sus le urez mult succes in cariera.

1 comment to Ori facem casting ori nu mai facem

  • Din ce am văzut eu, cea mai întâlnită faţă de prin reclame este a Ralucăi Aprodu (na, că i-am aflat şi numele). Noroc că este foarte plăcută la vedere.

Leave a Reply