Reclama Cosmote – Garajul lui Smiley

Nu mi-a placut niciodata cum comunica cei de la Cosmote. Am urmarit cu atentie evolutia lor inca de cand s-au lansat si tot ce au reusit pana acum a fost o pozitionare confuza. Spun asta pentru ca atunci cand sunt initiate campanii de publicitate diferite cu mesaje diferite, imaginea transmisa de companie este confuza. Iar la Cosmote asta se intampla la fiecare campanie noua.

Este greu sa te pozitionezi pe piata de telefonie mobila din Romania, mai ales cand legea o fac Orange si Vodafone, dar nu imposibil.

Pana de idei sau lipsa de creativitate?

Iarna trecuta au avut o serie de reclame pentru oameni redusi mintali sau pentru cei prost informati. Am scris atunci, nu mai reiau discutia.

Cel mai mult m-a deranjat cand au inceput sa-i copieze pe cei de la Vodafone. Am pus o poza edificatoare, aveti aici si din care am facut captura.

CRBL apare in reclamele Vodafone. Cu sotia cu mama cu bunica, … cu toata familia. Credeti ca cei de la Cosmote s-au lasat mai prejos? Nu. L-au luat pe Smiley, colegul de la Simplu si i-au oferit un rol intr-o reclama. Probabil urmeaza si altele, … in care o sa apara si mama lui Smiley, si catelul si pisica si vecinii … De fapt catelul a aparut deja in prima reclama, scuze.

Revenind la ultima reclama Cosmote, cea cu garajul lui Smiley, mesajul este simplu: incarci cartela si ai sansa de a castiga prin tragere la sorti diferite lucruri din garajul lui Smiley, adica lucruri pe care vedeta nu le mai foloseste, intelegeti? Acum stau si ma intreb cine are nevoie de astfel de premii? Chiar daca ele au apartinut intr-adevar lui Smiley, ce poti face cu un televizor alb negru, un covor persan plin de molii si un peste din sticla? Intreb doar.

6 comments to Reclama Cosmote – Garajul lui Smiley

Leave a Reply