Reclama de duminica-Centraal Beheer

Reclama pe care am pregatit-o pentru duminica aceasta este la Centraal Beheer, o companie de asigurari. As fi vrut sa scriu mai mult despre aceasta reclama dar n-as fi facut decat sa stric surpriza de la final. Vizionare placuta:

5 comments to Reclama de duminica-Centraal Beheer

 • Tare! Un pic de gelozie amestecata cu prejudecata…. si nu cred ca asigurarea va acoperi daunele. :)

 • Poate trebuia sa ramai doar la lovitura cu spatele.

 • Ori sunt blonda ori nush de ce nu am inteles finalul! Poate faceai bine daca scriai despre el…:P

  • Reclame Tv

   Omul se intoarce de la munca mai repede decat o face de obicei si gaseste in fata casei o masina sport decapotabila. Se uita pe geam si vede cum sotia lui este imbratisata de un “posibil amant”, iar atunci, intr-un exces de furie amestecat cu gelozie decide sa descarce cimentul peste masina respectivului.

   Din nefericire pentru el “amantul” este de fapt un reprezentant al unei firme/televiziuni … care venise sa o anunte pe nevasta-sa ca a castigat acea masina.

   Intr-un final intelege si el ce se intampla de fapt si atunci apare pe ecran sigla firmei de asigurari. Nu stiu in ce masura exista asigurare pe prostie sau gelozie, dar spotul este nostim :)

 • Da, acum ca am inteles ce spune, e chiar nostim! Oare greu asa era sa ma prind ca aia e sotia!? Se intampla si la case mai mari :) ))

Leave a Reply