Reclama de duminica -St John Ambulance

Update 25.11.2012 Acest articol contine 2 reclame.

Reclama pe care am pregatit-o pentru duminica aceasta este la sistemul britanic de ambulanta „St. John”. Este una dintre cele mai emotionante reclame pe care am vazut-o in ultima vreme si trage un semnal de alarma privind numarul mare de decese din cauza neacordarii primului ajutor in situatii de urgenta.

Pe scurt, un barbat afla intr-o zi ca are cancer. Urmeaza cateva luni de cosmar in care face chimioterapie si citostatice, trece printr-o operatie, apoi urmeaza recuperarea. In final totul pare sa fie ok, dar mai bine va las sa vedeti reclama:

Ce de-a doua reclama este la orezul Bernas.

4 comments to Reclama de duminica -St John Ambulance

  • Ardeleanca

    Foarte emotionanta reclama, cel putin in prima parte cand vezi prin ce trece un bolnav de cancer, cum reactioneaza familia.

  • Vaiii cat de emotionant! Din nefericire asta e cruda realitate! 🙁

    • Constantin

      Ma bucur ca ti-a placut Peter. Pentru duminica am pregatit una mult mai emotionanta, diferenta este ca aia se termina cu happy end.

  • Treabuie sa realizam ca de cele mai multe ori luptam si invingem boli incurabile, dar pierdem in fata unor simple … „neatentii”. Viata trebuie luata in serios si prevenite aceste boli si posibile accidente. Iar in cazul in care prevenim si invatatm sa fim pregatiti pt „primul ajutor”, viata o sa fie mult mai usoara.

Leave a Reply