Reclame din mijloacele de transport

Va spuneam in articolul despre Reclame si Publicitate ca in afara de reclame tv, reclame stradale, reclame pe internet, reclame radio, reclame in ziare si reviste si reclamele prin posta mai exista o forma de reclama: reclama din mijloacele de transport. A nu se confunda cu publicitatea pe mijloacele de transport, care la noi in tara este exploatata la maxim.

Ma refer in acest articol, strict la reclama din mijloacele de transport. Unii va veti intreba probabil: „Cum adica, sa lipeasca postere prin tramvaie?” Nu neaparat. Aveti mai jos cateva exemple creative din alte tari, unde publicitatea nu inseamna doar bani cheltuiti aiurea, cum se intampla la noi.

Un mod foarte original de a promova un produs.

Poate avem si in Romania asa ceva, nu stiu, eu nu am vazut inca. Poate ati vazut voi pe undeva…

2 comments to Reclame din mijloacele de transport

  • N-am vazut asa ceva la noi, din simplul motiv ca baietilor nostri, ca de obicei, NU LE-A VENIT IDEEA. Probabil ca ei considera o insulta personala sa mearga cu transportul in comun in alte tari, asa ca nu aveau cum sa fure ideea de la altii.

  • eu

    N-am vazut reclame din mijloacele de transport decat obisnuitele postere. dar in schimb anul trecut am vazut reclame foarte creative in statiile mijloacelor de transport. Am vazut una cand pusese aer conditionat asta nu mai stiu la ce era, una dadea muzica era de la orange, sunt mai multe dar nu prea mi le mai aduc eu aminte. Deci pot sa zic ca si noi suntem creativi 😉

Leave a Reply