Reclama Elit cu Mihaela Radulescu

Reclama TV este filmata intr-o padure, locul ideal pentru enduro, si prezinta cativa prieteni intrecandu-se intr-o cursa de motociclete. La un moment dat, unul dintre motociclisti se opreste pentru o mica gustare, iar cand isi da casca jos avem surpriza de a o vedea pe Mihaela Radulescu. Se aseaza si musca cu pofta dintr-un sandwich. Singura replica pe care o are Mihaela Radulescu in aceasta reclama este “Mananc. Voi?” , atunci cand este intrebata prin statie de catre ceilalti participanti la cursa prin padure, ce face.


Mezelurile Elit iti asigura energia de care ai nevoie pentru intreaga zi, spune Mihaela in reclama. Pai daca-ti da energie pentru intreaga zi de ce te-ai oprit sa mananci, s-a terminat ziua?

“Am lucrat cu o echipa de profesionisti si am reusit împreuna să realizam un spot dinamic, realist – sunt cu adevarat pasionata de enduro si ma bucur ca pot promova acest sport prin intermediul unei reclame TV. În plus, am recunoscut intotdeauna ca mananc ce e bun, gustos şi sanatos. Imi place sa fac sport, sa ma mentin în forma si sa echilibrez placerea cu necesitatea. Dupa o cursă de enduro ce poate fi mai potrivit decat un sandwich delicios? Recomand produsele Elit in orice imprejurare, sunt cu adevarat pe gustul tuturor si nu îngrasa, mai ales dacă faci sport!” a declarat la filmari protagonista reclamei, Mihaela Rădulescu.

Reclama TV este prima executie din cadrul noii campanii de comunicare Elit, abia astept sa vad si celelalte reclame.

Leave a Reply