Reclama Jacobs Kronung

Nici o pauza publicitara fara cafeaua Jacobs Kronung. Bine, in ultimul timp se difuzeaza mai rar dar a fost o perioada cand, pe orice post as fi schimbat, parca ma urmarea. Am vrut sa scriu inca de acum doua saptamani dar m-am luat cu alte treburi si am uitat. Astazi am vazut-o din nou si mi-am amintit.

Mie imi este foarte clar ca aceasta reclama nu s-a filmat la noi, pentru ca doar in filmele americane mai vezi astfel de vecini ospitalieri, care iti aduc placinte si mancare gatita in semn de bun venit, atunci cand te muti intr-un cartier nou. La noi nu se intampla astfel de lucruri. Ce mi-a atras atentia in mod deosebit la reclama Jacobs Kronung sunt oamenii, acei vecini binevoitori care ar face orice pentru o ceasca de cafea, fie ea si cu alintaroma.

Puterea alintaromei ne aduce mai aproape. Bun, am inteles, dar nu pot sa nu ma intreb ce puneti fratilor in alinaroma asta de recurg vecinii la astfel de acte de vandalism? Intreb asta pentru ca, pe langa imaginea cestilor de cafea, in 30 de secunde cat dureaza spotul am vazut cum bietilor oameni le sunt jumulite straturile de flori si pomii fructiferi din curte. Si toate astea pentru a primi in schimb o ceasca de cafea.

Mie mi se pare culmea nesimtirii, este exact ca in bancul ala cand impingi o baba pe scari si apoi o intrebi de ce se grabeste. In concluzie n-am sa cumpar Jacobs Kronung cu alintaroma, nu de alta dar nu vreau sa patesc ca bietii oameni din reclama.

4 comments to Reclama Jacobs Kronung

Leave a Reply