Reclame haioase – Reclama Romulus cu vaca

Reclame haioase n-am mai vazut la televizor de pe vremea cand reclamele la coniacul Cava D`oro nu te lasau sa pui mana pe telecomanda si sa schimbi postul. Mi-au placut reclamele lor, pacat ca le-a interzis CNA-ul. De atunci, reclame haioase nu prea au mai fost, pana de curand cand a aparut o reclama la bautura spirtoasa Romulus. Dupa ce am vizionat spotul am verificat banuiala pe care o aveam. Reclama la Romulus este facuta tot de Papaya Advertising, adica sunt tot cei care au facut si reclamele Cava D`oro.

Textul este absolut genial:

Eu avansam cu vaca in directie domiciliera cand ne-am trezit incercuiti de un viespe care are intentii criminale perturbandu-i traiectoria aceasta s-a asezat prin intepare fix pe spatele animalului. Ierbivora introdus in excitement m-a confuzat echilibristic si m-a tarat pana aici in repetate contacte cu solul..

Deci iti dau un Romulus….

ABSOLUT!!

Cu siguranta campania va avea mai multe reclame tv, sper sa fie la fel de haioase.

Up Date:

Am laudat aceasta reclama, mi-a placut abordarea si creativitatea, am apreciat faptul ca au incercat sa iasa din tiparele clasice ale publicitatii. I-am invidiat pentru ideie … pana cand am gasit filmuletul asta:

Atunci am stiut de unde s-au inspirat. Poate gresesc, dar este prea evidenta coincidenta.

7 comments to Reclame haioase – Reclama Romulus cu vaca

 • adina

  Excelenta reclama!!!

 • Octav

  ala cu burlanu’ e un clasic in viata …am ras de m-am prapadit prima data cand l-am vazut. Si acum ma minunez cum de exista printre noi „extraterestrii” de astia…zici ca nu-i roman ciocoflenderul 🙂

  • Reclame Tv

   S-a emotionat in fata camerei de filmat si a vrut sa se exprime … altfel decat o face in viata de zi cu zi. Din pacate pentru el, nu prea i-a iesit. In schimb le-a iesit celor de la Romulus o reclama trasnet.

 • Reclame Tv

  Ai dreptate, am vazut si eu emisiunea.
  Articolul meu este scris pe 6 octombrie, adica acum 1 luna si jumatate. I-am demascat eu mai devreme, iar faptul ca au recunoscut la emisiune de unde s-au inspirat intareste cele scrise de mine mai sus.

 • dana

  in ultima emisiune „apropo tv”, directorul de creatie de la papaya a povestit cum au dat search pe youtube,au dat peste „s-a rupt un burlan” (gen perversul de pe tg.ocna, dar mult mai slabutz) si au fost fericiti ca au descoperit o sursa de inspiratie pentru romulus. so, cu cartzile pe fatza!

 • […] reclama din seria Romulus a fost exceptionala, aceasta insa mi se pare cam slabuta. Poate urmatoarea … By Reclame Tv, […]

Leave a Reply