Reclame indecente? Nu, reclame romanesti

Sexul vinde, si-au spus probabil cei de la Leonardo. Perfect. Sa ne folosim de acest aspect si sa ne vindem marfa. Si ne-au oferit 2 in 1 (reduceri si sex).

Cand va spuneam eu ca suntem o natie care merita analizata si cercetata amanuntit, nu m-ati crezut. Suntem un popor de manelisti, iubitor de barfe si can can-uri, frustrati, parveniti, nerecunoscatori, si bineinteles niste obsedati sexual incurabili. Probabil in urma acestui studiu, reclamele pe care le vedem zi de zi la televizor, pe strada sau in ziare si reviste sunt facute dupa chipul si asemanarea caracterelor noastre.

Probabil tot pe baza analizei de mai sus s-au bazat si cei care au facut reclama urmatoare. Si da, nimic nu e ce pare, de fapt ei invata la anatomie.

Si astfel de reclame, pline de intelesuri ascunse mai gasim si pe TVR 1. Vai, dar nu se poate asa ceva, vor spune unii. Cum, pe postul national? Da, pe postul national se difuzeaza de 2 saptamani o reclama la Carmol in care o duduie trecuta de prima tinerete, cu fata rumena, se misca lasciv spunand „si bunica cu bunicul au facut, si mama cu tata si acum eu cu Gelu”.

CNA, poate-ti faci timp sa arunci un ochi si pe TVR 1.

9 comments to Reclame indecente? Nu, reclame romanesti

 • Ca reclamele-s mai putin bune, ok, atat i-a dus capul, dar nu vad nimic indecent in ele. Culmea e ca in tara in care dupa revolutie s-a construit in medie o biserica la 2 zile (in timp ce scolil si spitale s-au inchis, asemenea reclame au priza. Pe blogul meu cel mai vizitat articol e cel cu „Dildo taranesc”. Asta nu inseamna ca reclama respectiva duce la vanzari mai mari ale produsului.
  In fine, cele doua reclame nu mi se par a fi indecente.

 • Reclame Tv

  Nu asa se pune problema.
  Incearca sa te pui in pielea unui parinte si sa fii pus in situatia sa-i explici copilului tau, ca aia doi din pat care gem, de fapt isi fac masaj.
  Reclamele sunt difuzate si dupa-amiaza nu doar seara cand copiii dorm.

 • Am un copil de 5 ani care e ochi si urechi la televizor in pauzele publicitare. Nu a trebuit sa-i explic nimic la reclama cu Carmol, ba chiar a pus-o pe maica-sa sa-mi presteye un masaj (destept baiat). „Dildo taranesc” nu ruleaza pe TV.
  Copilul meu nu prea sta la televizor, nu-l lasam si mai ales pana acum niciodata nu a stat singur la TV. Si nu din cauza reclamelor ci a imaginilor violente.

 • Chiar voiam să te întreb ce părere ai despre reclama stupidă cu ”Geluțu” … Eu am rămas interzisă, pur și simplu. Una din cele mai neinspirate reclame ”evăr”.

 • Reclame Tv

  Din pacate, avem reclame proaste pentru ca suntem considerati prosti, avem reclamele pe care le meritam.
  Cu acest blog si cu articolele si analizele pe care le public aici, sper sa schimb ceva.

 • Mă bucur să citesc asta, să știi că am ajuns aici pentru că ți-ai făcut tu odată ”reclamă” pe un blog și mi-a plăcut ideea. 🙂 Spor în continuare !

 • TNH

  Pe afișul Leonardo scrie „Peste 1000 aricole reduse cu -30%”. Reducere înseamnă că e deja cu minus, procentul are și el minus în față, iar minus cu minus înseamnă plus. Nu rezultă că prețul e mai mare cu 30%?

 • avemblog.net

  Reclame indecente? Nu, reclame romanesti | Reclame TV…

  Aceste reclame indecente pe care le vedem la televizor, pe strada sau in ziare si reviste sunt facute dupa chipul si asemanarea caracterelor noastre….

Leave a Reply