reclame-tv.ro este un blog personal

Am vrut sa scriu acest articol in ziua in care am primit primul mail, mail in care o domnisoara se autoinvita la un casting. Initial am crezut ca poate a gresit destinatarul, se mai intampla. Cu timpul insa am inceput sa primesc tot mai multe mail-uri, care dupa cum puteti vedea si in captura, vor cam acelasi lucru. Pe langa casting-uri si aparitii in reclame tv, unii oameni au impresia ca eu fac spoturi tv. Pentru ei si pentru altii ca ei am urmatorul mesaj:

reclame-tv.ro este un blog personal pe care scriu despre publicitatea din Romania. Analizez si comentez reclamele tv din punctul de vedere al telespectatorului, consumator de publicitate.

Nu ma ocup si nici nu organizez casting-uri pentru reclame tv si nici nu cunosc oameni sau Agentii care fac asa ceva. Nu produc, nu regizez spoturi tv si nici nu stiu care sunt tarifele pentru aceste servicii.

5 comments to reclame-tv.ro este un blog personal

 • lol

  pai si ce ai fi vrut ma, din moment ca ai un domeniu non-personal.

  • Reclame Tv

   Pentru tine si pentru cei care-mi trimit astfel de mail-uri, in cazul in care sunteti confuzi, exista pagina „Despre” in care explic pe intelesul tuturor care-i treaba cu acest blog.

 • val33ntyn

  Eii foarte frumos 🙂 da acuma daca cineva vrea sa iti ofere bani sa scrii despre ceva sau sa tii o reclama, nu cred ca o sa refuzi 🙂 succes

  • Reclame Tv

   Val33ntyn, era vorba despre casting-uri si spoturi tv, nu despre advertoriale si publicitate pe blog.

 • Cred că lumea-i prea disperată după bani și insuficient de atentă / informată când vine vorba de blog-uri. Serios …

Leave a Reply