Scotch Brite dureza mai mult

De fiecare data cand vad reclama Scotch Brite ma intreb de ce si-ar dori cineva un burete de vase care sa tina mult timp. De ce ar vrea cineva sa aiba in bucatarie un focar de infectie? De ce sa-ti cumperi un singur buretel de vase, care intre noi fie vorba este al naibii de scump, cand poti de banii aia sa-ti iei 25 de bureti care fac acelasi lucru.

De dragul discutiei sa presupunem ca buretelul de vase Scotch Brite rezista 6 luni, desi mi-e foarte greu sa cred ca se poate o asa performanta. De ce sa folosesti acelasi burete de vase jumatate de an cand poti folosi cate unul pe saptamana, cheltuind aceeasi suma de bani.

Reclama Scotch Brite

Astazi am fost la cumparaturi si pentru ca pe lista era si un burete de vase am vrut sa incerc Scotch Brite. Recunosc ca nu mai folosisem inainte si eram curios daca este atat de bun precum este prezentat in reclama. Pretul de 8,5 ron m-a determinat sa aleg un alt produs, asa ca am luat un set de 3 bureti la 1 ron.

De obicei folosesc un buretel de vase maxim 2 saptamani, apoi il arunc pentru ca se imbacseste de grasimi si este un adevarat focar de infectie. Sunt curios daca a folosit cineva buretei de vase Scotch Brite si cat timp au rezistat.

3 comments to Scotch Brite dureza mai mult

  • Intr-adevar tin mult, si nu retin murdaria asa cum o fac buretii astia obisnuiti. Eu primul burete Scotch Brite l-am folosit din greseala, ca erau preturile puse aiurea si crezand ca era 4 lei a fost vreo 8-9. Sa il tii 6 luni mi se pare totusi mult, dar ca idee tine destul, si se curata foarte bine de murdarie.

  • prefer buretii clasici. mai bine il schimb mai des…

  • victoria

    O prietena de a mea face in felul urmator: are 3 sau 4 bureti scotch brite( bine, aici nu-s asa de scumpi) si ii foloseste pe rand. o data pe saptamana baga buretele folosit in masina de spalat la 60 de grade si il scoate de acolo ca nou. la un moment dat ma tenta si pe mine ideea, numai ca buretele meu de vase trebuie sa fie roz( fiecare cu pasarelele lui :D) si nu gasisem roz de la scotch brite. Oricum, un burete de vase dispare dupa o saptamana din bucataria mea, eu una n-am chef sa intind microbi si bacterii pe toata vesela 🙂

Leave a Reply