Tocanita de reclame

Diareea apare intotdeauna intr-un moment nepotrivit

Cateodata seara dupa cina parca as mai manca ceva … gustos si satios. Inainte mancam iaurt, dar am inteles ca mai nou … iaurtul este laxativ, pentru ca toate balonatele si constipatele din reclamele tv la produse care stimuleaza purgatia, le scot gazele si le regleaza tranzitul intestinal consuma iaurt.

Am vazut ca in reclame iaurtul este ori prea acru, ori deloc acrisor, ba prea tare, ba prea moale, ori prea dulce ori prea slab. Sunt putin confuz si de aceea intreb: iaurt din lapte de vaca, de la bunica de la tara o fi la fel, adica are aceleasi efecte laxative? Nu de alta dar tot intr-o reclama am vazut ca diareea apare intotdeauna intr-un moment nepotrivit si n-as vrea sa risc.

De la ce vine gustul puternic si amarui al berii?

N-am simtit niciodata un gust puternic si amarui, mai puternic si mai amarui decat gustul puternic si amarui al berii. Al berii de la munte, desigur. Pentru ca, in cazul in care nu stiati, pentru a obtine acel gust puternic si amarui, berea se face doar cu apa rece de la munte care ajunge la campie unde se amesteca cu hamei si orz ca sa prinda o culoare aurie.

Pentru pretentiosi, asta in cazul in care doriti sa beti o bere cu gust puternic si amarui, dar facuta dupa legile naturii, ingredientele sunt putin diferite si avem: apa limpede, hamei rumenit de soare, malt vegheat cu rabdare si drojdie bine crescuta. Asta este berea favorita a naturii, pentru ca daca nu stiati si natura bea bere, dar numai bere cu gust puternic si amarui, filtrata in prealabil de rinichi. Prietenii stiu de ce.

6 comments to Tocanita de reclame

 • Nu ştiu alţii cum sunt, dar pentru mine iaurtul are un efect total opus, iar iaurtul cu mere este neutru.
  Aşa că depinde mai mult de toleranţa organismului la anumite elemente din iaurt decât de iaurt în sine.

 • Ai uitat sa zici ca iaurtul este si legat. Eu nu consum iaurt si nu ma pot pronunta.

  • Reclame Tv

   Iaurtul este legat? In ce reclama apare expresia asta?

   • Apare intr-o reclama expresia “iaurtul este bine legat” nu stiu in care. Sunt prea multe brand-uri si nu am retinut numele.
    Cu articolul am mai inceput inca o dimineata cu un zambet si-o cafea :)

    • Reclame Tv

     Ma bucur ca ti-a placut :) Mai am un articol programat pentru saptamana viitoare.
     Expresia “iaurt bine legat” nu am intalnit-o pana acum in reclame, dar este posibil sa-mi fi scapat :)

 • Iaurt nu mananc, lapte nu mananc. Apa beau. La mine cafeaua = laxativ.

Leave a Reply